Αγαπητέ επισκέπτη – Αγαπητή επισκέπτρια,

o Δήμος Καλαμπάκας σε καλωσορίζει στον δικτυακό τόπο που δημιουργήσαμε, με στόχο τη βελτίωση της πληροφόρησής σου κατά τη διάρκεια της διαμονής σου στην Καλαμπάκα.

Ο συγκεκριμένος δικτυακός τόπος σου παρέχει πληροφορίες άμεσα και έγκυρα για ποικίλα θέματα, όπως π.χ. για τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους, τα αξιοθέατα, τη διασκέδαση και τις δραστηριότητες, που λαμβάνουν χώρα στην Καλαμπάκα και στις γύρω περιοχές.

Επίσης, στον δικτυακό μας τόπο μπορείς να βρείς χρήσιμο υλικό και πληροφόρηση για την ιστορία, την παράδοση, τον πολιτισμό, την ελληνική διατροφή κ.ά.

Το εν λόγω εγχείρημα αποτελεί αναγκαιότητα για την περιοχή της Καλαμπάκας, καθώς ο όγκος του πολιτιστικού και φυσικού πλούτου της περιοχής δικαιολογεί απόλυτα την ύπαρξή του και με την ίδρυσή του θα διευκολυνθεί σημαντικά η άμεση και έγκυρη πληροφόρηση των επισκεπτών. Σ΄ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου Μετεώρων για τη δωρεά του έργου αυτού, τόσο στην τεχνική κατασκευή του όσο και στη συλλογή του τεράστιου όγκου πληροφοριών και κυρίως για τη συμβολή της σε θέματα α­νά­πτυ­ξης του δή­μου μας και του νο­μού μας.

Με την ελπίδα ο ιστότοπός μας να σου δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσεις καλύτερα τον πανέμορφο τόπο μας και τους ανθρώπους του, διευκολύνοντας τη διαμονή σου στην Καλαμπάκα, σε καλωσορίζουμε για μία ακόμη φορά!