Η επίσκεψή σας δεν σταματά εδώ!

Συνεχίζεται στο cafe του Μουσείου με θέα τους βράχους των Μετεώρων και ολοκληρώνεται στο πωλητήριο, όπου μπορεί κανείς να βρει μοναδικά αναμνηστικά και κυρίως πολλά προϊόντα άγριων μανιταριών και τρούφας, εξαιρετικής ποιότητας και σε καταπληκτικές συσκευασίες.

Τα μανιτάρια προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή η οποία φημίζεται για την ποσότητα, αλλά κυρίως για την ποιότητά τους. Για αυτό εξάλλου και το Μουσείο έχει καταρτίσει έναν κατάλογο δραστηριοτήτων σχετικών με τα μανιτάρια, που ουσιαστικά συνιστά και ένα νέο τουριστικό προϊόν και εμπλουτίζει με μοναδικό τρόπο την επίσκεψη στα Μετέωρα.

Οι δραστηριότητες αυτές περιλαμβάνουν από σεμινάρια μανιταρογνωσίας, μέχρι επισκέψεις στο βουνό για συλλογή μανιταριών, μαγειρική, γεύμα ή δείπνο με μανιτάρια, συνοδευόμενο από ελληνική μουσική, κυνήγι τρούφας κ.α.

Πρόκειται τελικά για ένα Μουσείο με ιδιαίτερη δυναμική, που προσπαθεί να ικανοποιήσει ποικιλοτρόπως τις απαιτήσεις των επισκεπτών του. Για αυτό και κάθε επίσκεψη σε αυτό, αποτελεί μοναδική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να βρείτε στο www.meteoramuseum.gr και στις σελίδες του Μουσείου.