Ατζέντα Εκδηλώσεων

Oι Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας φιλοξενούνται από τον Α.Ο. Καλαμπάκας διοργανώνοντας ένα ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 7:30 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας.

Ένα ραντεβού που θέλει να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Α.Ο. Καλαμπάκας και να «κατεβαίνουμε ξανά στο τερέν» για ένα σημαντικό λόγο: τη στήριξη του 6χρονου Καλαμπακιώτη Γιώργου που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Για το σκοπό αυτό, θα υπάρχει στην είσοδο του γυμναστηρίου ειδικός κουμπαράς για την οικονομική ενίσχυση των ιατρικών εξόδων του μικρού Γιώργου.

Μεγάλος νικητής αναμένεται να είναι η Ανθρωπιά & η Αλληλεγγύη!
Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας (περιφερειακή ενότητα Τρικάλων), του Δήμου Καλαμπάκας και της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων.

Η σύνθεση της ομάδας μας:
Ντούσαν Βούκτσεβιτς, Μπάνε Πρέλεβιτς, Δήμος Ντικούδης, Κώστας Τσαρτσαρής, Νίκος Χατζής, Βασίλης Ντάκουλας, Γιάννης Μολφέτας, Δημήτρης Καζιάνης, Νίκος Κασουρίδης, Μιχάλης Υφαντής, Βαγγέλης Λογοθέτης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Νάσος Γαλακτερός, Άγγελος Κορωνιός, Ευθύμης Ρεντζιάς, Νίκος Μπουντούρης, Γιάννης Γιαννούλης με Προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Επόμενος σταθμός μας…η ΛΑΡΙΣΑ την Κυριακή 12 Μαρτίου!

Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας